Algemene Ledenvergadering 26 september
 
NFV
Nederlandse Franchise Vereniging
Het is de eerste ALV die door uw nieuwe bestuur zal worden gehouden en, zoals we in mei van dit jaar hebben beloofd, zullen we tijdens deze ALV de nieuwe koers van de NFV gaan vaststellen met elkaar. 

De veranderingen die we voor ogen hebben zijn fors en ingrijpend en raken vrijwel elk onderdeel van de NFV. Ook het contributiestelsel hebben we grondig onder handen genomen. Wij zijn trots op het plan wat we hebben bedacht en willen dit graag aan u voorleggen.

Vanzelfsprekend ontvangt u op tijd de officiële agenda en de bijbehorende stukken van ons. U kunt uzelf alvast aanmelden, zodat deze datum is gereserveerd in uw agenda.

Een tipje van de sluier: We hebben een inspirerende locatie in het midden van het land gevonden en we hebben Jan Jaap van der Wal bereid gevonden om het verleden, het heden en de toekomst van Franchise en de NFV op zijn eigen, bekende wijze te beschouwen. Ook zullen we u inhoudelijk meenemen in onze plannen en daarvoor uw goedkeuring vragen. Na afloop is er een aangeklede borrel om informeel met elkaar verder te spreken en de middag af te sluiten.

Kortom, een cruciale ALV die de koers van de NFV voor de komende jaren gaat bepalen, voorzien van een vrolijke noot en een gezellig eind. We hopen dan ook van harte (en rekenen er stiekem een beetje op) u te mogen begroeten op dinsdagmiddag 26 september vanaf 15.00 uur!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de NFV,

Bas, Crijn, Hans, Maarten, Peter, Theodoor en Willem
Aanmelden
 
 
Nederlandse Franchise Vereniging
Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
035-624 23 00
Info@nfv.nl
Volg ons:
Twitter Twitter
Linkedin LinkedIn