Genomineerden NFV Franchise Trofee
 
NFV
Nederlandse Franchise Vereniging

Op dinsdag 24 mei wordt bekend wie van hen de enige vakprijs voor franchiseformules in de wacht sleept. De bekendmaking vindt plaats door Hans de Boer, Voorzitter VNO-NCW  tijdens het NFV Franchisediner op Landgoed Zonnestraal in Hilversum.

De genomineerde franchiseformules zijn:

  1. HappyNurse: een snelgroeiende arbeidsbemiddelaar voor verzorgenden en verpleegkundigen én een thuiszorginstelling met vestigingen in heel Nederland.
  2. Used Products: is meer dan een tweedehands winkel. Inkoop - verkoop - terugkoop en inruil van bijna alle productgroepen van de tweedehands markt.
  3. Yarden: de uitvaartorganisatie die ondersteunt en inspireert bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie, want een goed afscheid helpt mensen verder.
Vakjury
Een vakjury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De winnaar van de NFV Franchise Trofee 2015 was Thomashuizen. De NFV Franchise Trofee wordt mede mogelijk gemaakt door ING.

NFV Franchise Trofee
De NFV Franchise Trofee  is dè vakprijs voor franchiseformules. De Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. .
 
Nederlandse Franchise Vereniging
Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
035-624 23 00
Info@nfv.nl
Volg ons:
Twitter Twitter
Linkedin LinkedIn